На Львівщині в будинку п'ятеро людей загинули від чадного газу

На Львівщині в будинку п'ятеро людей загинули від чадного газу

У Львівській області в будинку загинули п'ятеро людей від отруєння чадним газом. Ще двох дітей лікарям вдалося врятувати.

Про це повідомила пресслужба поліції Львівщини на сторінці у Facebook. Як зазначається, наразі правоохоронці розслідують обставини смерті осіб. Діти, яких вдалось врятувати, наразі перебувають у важкому стані.

Про трагедію поліції стало відомо у суботу, 7 жовтня. Близько 20:00 надійшло повідомлення про те, що в будинку одного з сіл знайшли мертві тіла кількох людей. Загалом слідчо-оперативна група, криміналісти та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції працювали на місці.

Так, у будинку поліція знайшла тіла п’ятьох місцевих мешканців. Це жінки віком 29, 53 і 75 років та чоловіки 33 і 57 років. Наразі вважається, що причиною загибелі було отруєння чадним газом.

З діагнозом "отруєння чадним газом" медпрацівники госпіталізували двох хлопчиків семи і дев’яти років.

Було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу України.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, щонайменше 13 людей загинули та ще 18 - зникли безвісти в результаті пожежі, що сталась у нічному клубі іспанського міста Мурсія. Місцева влада оголосила триденну жалобу.

Головне