На Львівщині рятувальники під час пожежі в будинку евакуювали 11 осіб, серед них п’ять дітей

На Львівщині рятувальники під час пожежі в будинку евакуювали 11 осіб, серед них п’ять дітей

Рятувальники у Стрию на Львівщині під час пожежі в п'ятиповерховому житловому будинку врятували 11 людей, з яких п’ять - це діти.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

Пожежа спалахнула в квартирі на четвертому поверсі будинку. На момент прибуття рятувальників з вікон квартири, де виникла пожежа, вибивався густий чорний дим.

Оскільки не всі жителі змогли самостійно вийти на вулицю через сильне задимлення, рятувальники використали спеціальні рятувальні капюшони для евакуації 11 осіб, серед яких було п’ять дітей.

О 08:16 вогнеборці локалізували пожежу, а о 08:17 ліквідували загоряння речей домашнього вжитку на площі 2 кв.м. Для ліквідації пожежі були залучені вісім рятувальників та дві одиниці спеціальної техніки.

Обставини та причини виникнення пожежі наразі встановлюються. На місці події ніхто не постраждав.

Нагадаємо, внаслідок пожежі в приватному будинку на Київщині загинула жінка. За попередніми даними, причиною трагедії стало необережне поводження з обігрівачем.

Як писав “Ми-Україна” раніше, окупанти активно використовують авіацію, зокрема скидають КАБи, та атакують на східних і південних напрямках, особливо в районах Покровська та Курахового. З початку доби кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 95.

Головне