На Львівщині автобус зіткнувся з вантажівкою: чотири людини загинули (фото)

На Львівщині автобус зіткнувся з вантажівкою: чотири людини загинули (фото)

Велика дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки та рейсового автобуса сталася у селі Давидів Львівської області сталася. В результаті аварії є загиблі та постраждалі.

Про це інформує поліція Львівщини.

Пригода сталася приблизно о 10:10 17 липня на автодорозі Мукачево - Івано-Франківськ - Львів у межах села Давидів, Львівського району.

Маршрутний автобус "БАЗ", який курсує між Львовом і Вибранівкою, зіткнувся з автопоїздом "МАН". Внаслідок аварії загинули водій автопоїзда та троє пасажирів автобуса. Водій автобуса та шестеро пасажирів, включаючи чотирирічного хлопчика, зазнали травм і були доставлені до лікарні. Медики наразі уточнюють їхні діагнози.

Слідчі порушили кримінальну справу за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту (ч.3 ст.286 ККУ). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

Правоохоронці зараз з'ясовують обставини події.

ДСНС також повідомила про масштабну аварію з вантажівкою та рейсовим автобусом, показавши фото з місця події.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Києві на Столичному шосе сталася ДТП з постраждалими. Спочатку між собою зіткнулися Dodge та ВАЗ. А коли водії та пасажири вийшли з автівок, в стоячу автівку врізалася ще й Toyota.

Головне