На лівобережжі Куп’янська критична ситуація, — МВА

На лівобережжі Куп’янська критична ситуація, — МВА

Критична ситуація на лівобережжі Куп'янська комунальники не можуть відновити інфраструктуру. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін.

За його словами, особливо складна ситуація склалася в районі Заоскілля, куди через бойові дії не можуть дістатися енергетики, газовики та працівники комунальних служб для відновлення пошкоджених комунікацій.

"Наразі жителі Куп'янська неохоче евакуюються з міста, незважаючи на критичну ситуацію," - додав Беседін.

Нагадаємо, внаслідок ворожої атаки по Харкову в лікарнях перебувають восьмеро постраждалих, серед них двоє людей знаходяться в тяжкому стані. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив директора департаменту цивільного захисту Харківської обласної адіміністрації Іван Сокола. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська витрачають більше боєприпасів на своїй території через операцію на Курщині. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник ОТУ "Сіверськ" Вадим Мисник.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.