На Лимано-Куп'янському напрямку одна бригада знищила 25 танків за чотири дні

На Лимано-Куп'янському напрямку одна бригада знищила 25 танків за чотири дні

На Лимано-Куп'янському напрямку одна бригада знищила 25 танків за чотири дні. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Артема Лисогора.

За минулу добу на даному напрямку військовими ЗСУ було знищено 28 зразків озброєння та військової техніки противника.
Там відбулося 14 бойових зіткнень, під час яких було ліквідовано 148 загарбників.

Нагадємо, президент України Володимир Зеленський відреагував на напад терористів ХАМАС на Ізраїль. Глава української держави висловив співчуття родинам загиблих та наголосив, що Ізраїль має повне право захищати своїх громадян від терористів.

"Жахливі повідомлення з Ізраїлю. Мої співчуття всім, чиї рідні та близькі загинули від терористичної атаки.

Віримо, що порядок буде відновлено і терористи будуть знищені.

Ніде у світі не можна давати жодного шансу терору, бо терор завжди є злочином не просто проти однієї країни чи його конкретних жертв, а проти людяності як такої та всього нашого світу. Хоч би хто використовував терор, це злочин проти світу. Хоч би хто спонсорував терор, це злочин проти світу", - зазначив Володимир Зеленський.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент США Джо Байден зателефонував ізраїльському прем'єру Біньяміну Нетаньяху та підкреслив, що Сполучені Штати підтримують Ізраїль і право країни на самозахист. Нетаньягу також вже мав розмови з лідером Франції Емманюелем Макроном та прем'єром Нідерландів Марком Рютте. У його офісі заявили, що "обидва лідери висловили повну підтримку праву Ізраїлю захищати себе".

Головне