На Київщині внаслідок атаки дронами пошкоджені будинки, навчальні заклади та сільрада (фото)

На Київщині внаслідок атаки дронами пошкоджені будинки, навчальні заклади та сільрада (фото)

Російсько-окупаційні війська в ніч проти 10 вересня вчергове атакували Київську область безпілотниками. Цієї ночі повітряна тривога тривала понад три години.

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Унаслідок атаки в одному з районів пошкоджено інфраструктурний об’єкт, жертв і постраждалих немає. Всі екстрені служби працюють на місці події.

Вибуховою хвилею в одному з районів області пошкоджено 8 приватних будинків: вибиті вікна, двері, посічені фасади та покрівлі. Фахівці усувають наслідки.

Крім того, в одній із громад вибуховою хвилею пошкоджено приміщення школи, дитячого садочку та селищної ради. В іншій громаді постраждав навчально-реабілітаційний центр.

Також виникло загоряння лісової підстилки — вогнеборці гасять пожежу. Наразі оперативні служби продовжують роботи з фіксації наслідків нічної атаки.

Як писали “Ми-Україна” раніше, у ніч проти 10 вересня російсько-окупаційні війська ночі здійснили повітряну атаку на Київ . Для цього вони використали безпілотні літальні апарати. Попередньо, це були баражувальні боєприпаси типу Shahed.

Падіння уламків зафіксували у кількох районах Києва. Як уточнив очільник КМВА, більшість уламків впали на відкриту незабудовану територію.

Над ліквідацією наслідків атаки працювали 35 рятувальників та сім одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки.

Головне