На Київщині поліція викрила міжнародний канал торгівлі людьми (ФОТО)

На Київщині поліція викрила міжнародний канал торгівлі людьми (ФОТО)

В Київській області правоохоронці викрили міжнародний канал торгівлі людьми. Про це повідомляє прес-служба Київської обласної прокуратури.

Відомо, що 33-річний чоловік організував бізнес для сексуальної експлуатації жінок за кордоном під проводом високооплачуваної роботи. Він заходив жінок через інтернет, які пперебували у скрутному матеріальному становищі.

“Житель Сумщини разом зі спільниками пропонували молодим жінкам високооплачувану роботу в різних країнах світу: Греції, Франції, ОАЕ, Швеції, Німеччині, Норвегії. Після того, як жінки погоджувались, організатор купував квитки, винаймав житло та переправляв через державний кордон України”, - йдеться в повідомленні.

Відомо, що зловмисник обіцяв жінкам дохід від 1000 євро на день. 

Затриманий здійснював психологічний тиск на жертву та схилив її до роботи сексуального характеру в Німеччині. Чоловік придбав квиток на автобус та надав їй чіткі інструкції щодо подальшого переміщення за кордон.  

Підозрюваному повідомлено про підозру за фактом вербування людини, вчинене з метою експлуатації, з використанням уразливого стану потерпілого (ч. 2 ст. 149 КК України). За клопотанням прокуратури йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі 238 тисяч гривень.

Нагадаємо, що в Ізраїлі правоохоронці заарештували батька та доньку, які займалися сутенерством жінок з України.

Як повідомляли “Ми-Україна”, у Луцьку жінка намагалася продати немовля за 30 000 доларів. Правоохоронні органи регіону попередили злочин. Дитину передали лікарям.

Головне