На Київщині через падіння уламків ворожих ракет є постраждалі, - ОВА

На Київщині через падіння уламків ворожих ракет є постраждалі, - ОВА

У Київській області через російську ракетну атаку в ніч на 27 серпня пошкоджені будинки. Також двоє людей отримали поранення.

Про це повідомляє Київська ОВА.

Цієї ночі повітряна тривога у Київській області тривала майже три години. Сили протиповітряної оборони збили всі ворожі ракети, влучань не було.

Проте через падіння уламків збитих крилатих ракет в одному з районів Київської області пошкоджено 10 приватних будинків. Один має значні пошкодження, в інших - вибиті вікна, двері, дахи, посічені фасади.

Також внаслідок атаки пошкоджено два автомобілі та ангар для зберігання сільгосптехніки.

"Дві особи були травмовані. Люди отримали допомогу на місці", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, російсько-окупаційні війська завдали удару по Україні крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-55/Х-555. 

Росіяни випустили крилаті ракети з п’яти літаків стратегічної авіації з повітряного простору рф у районі Енгельса. Усього локаційно спостерігалося до восьми повітряних цілей.

Сили та засоби Повітряних сил знищили у небі чотири крилаті ракети Х-101/Х-55/Х-555 у центральних і північних областях. Решта повітряних цілей, імовірно, виявилися хибні. Інформації про влучання не надходило.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Сили оборони на Бахмутському напрямку просуваються вперед, втім дуже повільно. Ворог постійно контратакує та намагається відбити звільнені території.

Головне