На Кримському мосту сьогодні було знищено як мінімум один прогон, - Нарожний

На Кримському мосту сьогодні було знищено як мінімум один прогон, - Нарожний

Сьогоднішня ракета атака на Кримський міст, ймовірно, знищила принаймні один прогон на об'єкті. Відповідний висновок в ефірі "Ми-Україна" озвучив військовий експерт Павло Нарожний.

"Попередньо, судячи з матеріалів, які зараз є, це могли бути удари ракетами C-200. Є декілька осередків, з яких йде чорний дим, а значить влучання були. І ми бачимо величезні проблеми у російській системі ППО та ПРО для збиття таких ракет, вони успішно вилітають і роблять свою справу… Я більш ніж впевнений, що як мінімум один прогон на мосту був знищений, сподіваюсь це був залізничний прогон, адже автомобільні є не настільки важливими.Саме залізницею поставляє боєприпаси та особовий склад", - зазначив військовий експерт.

Він розповів, що якщо це дійсно були ракети С-200, то, скоріше за все, вони були оснащені боєголовками вагою 150-200 кг. Попередньо, вони летіли по певній квазі-балістичній траєкторії, тобто це не крилата ракета, яка летить на низькій висоті.

Нагадаємо, у суботу, 12 серпня, над Кримський мостом двічі лунала серія вибухів. В мережі відразу ж опублікували фото та відео з димом над об'єктом. Обидва рази російське Міноборони традиційно відзвітувало про всі збиті повітряні загрози.

Як писав "Ми-Україна" раніше, вибухи у поки що окупованому росіянами українському Криму лунали і 12 серпня вночі. В міноборони рф зазначили, що півострів атакували близько 20 безпілотників.

Головне