На кожного загиблого українця припадає шестеро росіян, - Зеленський

На кожного загиблого українця припадає шестеро росіян, - Зеленський

Співвідношення втрат між українськими та російськими військовими складає один до шести, про це повідомив президент України Володимир Зеленський у своєму інтерв'ю для The Philadelphia Inquirer. 

Зі слів президента, росія має набагато більше людей. Проте він зазначив, що Україна береже своїх людей і станом на зараз гине один українець до шести росіян.

“У нас була статистика десь в чотири рази, а зараз на Харківському, Покровському напрямку – цифри один до шести. Я не цього веду, що ми повинні воювати до кінця, і нам вистачить людей. Ні, я просто хочу вас сказати, що всі ці балачки про велику кількість людей, мільйони росіян, тощо так вони мають рацію, але інша війна ”, -сказав Зеленський.

Голова держави підкреслив, війна наразі технологічна. І хто більше технологічний - той може перемагати. 

Нагадаємо, у зверненні до українців 29 червня президент України Володимир Зеленський повідомив про підготовку нових рішень для захисту громадян після ракетного удару по будинку в Дніпрі, де загинула одна людина і 12 постраждали. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, речник Оперативного командування “Схід” Назар Волошин підвів підсумки червня на фронті. За його словами, у цьому місяці російські окупанти втратили понад 8000 особового складу.

Головне