На кордоні з Угорщиною частково обмежили рух транспорту на два тижні: що відомо

На кордоні з Угорщиною частково обмежили рух транспорту на два тижні: що відомо

У пункті пропуску "Чоп – Захонь" на кордоні з Угорщиною частково обмежили рух легкових та вантажних автомобілів у напрямку виїзду з України. Про це повідомили у Державній митній службі.

Відомо, що обмеження діятимуть два тижні, поки триватиме ремонт дороги у зоні митного контролю.

"У зв’язку з проведенням ремонту дорожнього покриття в зоні митного контролю пункту транспорт рухатиметься лише двома смугами з п’яти наявних. Відповідно це вплине на їх оформлення та пропуск через кордон", – йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що ремонт дороги у пункті пропуску «Чоп – Захонь» проводять в рамках проекту осучаснення митно-прикордонної інфраструктури за підтримки проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). У травні за цим проектом відремонтували дорогу, встановили модульні вбиральні та будиночки для митників і прикордонників у пункті пропуску «Ужгород» на українсько-словацькому кордоні.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Укрзалізниця повідомляє про відновлення повноцінного залізничного сполучення між Україною та Австрією після ліквідації наслідків повені. Австрійська залізниця відкрила рух на дільниці між Віднем та Будапештом, що дозволило відновити звичні маршрути міжнародних поїздів.

Головне