На кордоні з Молдовою спіймали ухилянта в латексній масці, плащі-мантії та гідрокостюмі

На кордоні з Молдовою спіймали ухилянта в латексній масці, плащі-мантії та гідрокостюмі

На кордоні з Молдовою прикордонники затримали чергового ухилянта, який намагався незаконно покинути Україну. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

Порушник замаскувався, надягнувши латексну маску, плащ-мантію та гідрокостюм.

Він намагався втекти до Молдови. До "подорожі" порушник готувався ретельно: взяв монокуляр та термосумку, в яку поклав ніж, ліхтар, рукавиці. Вплав він планував подолати річку Турунчук, а потім Дністер.

Справу скеровано до суду.

“Намагався “магічно” зникнути з України… Чоловік перевтілився у міфічного персонажа, щоб непомітно пробратися до Молдови. Чи для того, щоб злякати прикордонників, чи сподівався, що такий вигляд допоможе йому бути непомітним”, — розповіли прикордонники.

Нагадаємо, росіяни перевозять російські суднові двигуни з тимчасово окупованого Криму у бік Тамані. Про це повідомляє військовий партизанський рух АТЕШ.

За інформацією партизанського руху "АТЕШ", суднові двигуни вже перевозяться із Криму в бік Тамані. Причиною цього стали успішні удари Сил оборони України по військових об'єктах рф у Криму.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у неділю, 10 березня, в Санкт-Петербурзі прогриміли вибухи в районі аеропорту "Пулково" та Волхонського шоссе.

Після вибухів в районі летовища спалахнула потужна пожежа.

 

Головне