На кордоні поменшало вантажівок на в'їзді зі Словаччини та Угорщини

На кордоні поменшало вантажівок на в'їзді зі Словаччини та Угорщини

На кордоні поменшало вантажівок на в'їзді зі Словаччини та Угорщини. Про це повідомила речниця Закарпатської митниці Вікторія Сенгетовська.

Протягом минулої доби через два пункти пропуску до України заїхало понад 1500 одиниць вантажного транспорту.

"Наразі з боку Словаччини перед КПП "Ужгород" стоять 370 фур, і з боку Угорщини перед КПП "Тиса" очікують оформлення 400 вантажівок", — сказала вона.

Протягом останніх трьох діб на КПП "Ужгород-Виншнє Немєцке" оформлено та пропущено 643 вантажівки, на КПП "Тиса-Загонь" — 939 одиниць.

Нагадаємо, в пункті пропуску "Угринів-Долгобичув", що на українсько-польському кордоні, відкрили проїзд для порожніх вантажівок. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. 

Зазначається, що станом на ранок 4 грудня в пункті пропуску "Угринів" на виїзд з України прикордонники оформили 30 великовагових транспортних засобів загальною дозволеною масою понад 7,5 тонн.

Як писали "Ми-Україна" раніше, пункт пропуску "Угринів — Долгобичув" відкриють для проїзду порожніх вантажівок. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. 

До Польщі почнуть пропускати порожні великовагові транспортні засоби масою понад 7,5 тонн. 

“З 01:00 4 грудня 2023 року з України до Польщі почнуть пропускати порожні великовагові транспортні засоби загальною дозволеною масою понад 7,5 тонн (крім порожніх неочищених цистерн)”, − йдеться у повідомленні.

Головне