На Кіровоградщині вирує негода (відео)

На Кіровоградщині вирує негода (відео)

У Кіровоградській області в неділю, 26 листопада, вирує негода. Водіїв закликають бути максимально обережними на дорогах або взагалі уникати поїздок.

Про це повідомили "Ми-Україна". Як зазначається, сильний снігопад, налипання мокрого снігу, пориви вітру до 20 м/с, місцями хуртовини утримаються щонайменше до вівторка, розповіли у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Кіровоградській області.

На дорогах наразі спостерігається ожеледиця та ускладнення руху.

Мешканців регіону закликали утримуватися від поїздок, або скористатися альтернативними видами транспорту, залізницею. Крім того, якщо поїздка транспортом все-таки відбулась, слід максимально дотримуватись правил безпеки, обовʼязково надавати пріоритет у русі дорожній техніці та уникати місць ймовірного падіння гілок дерев або ж інженерних конструкцій. Якщо це буде потрібно, то водіям краще скористатися майданчиками відстою.

Нагадаємо, у зв'язку з триваючими снігопадами та негодою в Одеській області, 116 населених пунктів залишаються відключеними від електропостачання. Компанія ДТЕК повідомила, що їхні фахівці успішно відновили електропостачання для 6 005 родин у 42 населених пунктах області, відремонтувавши 10 ліній, що подають електроенергію до 200 трансформаторних підстанцій.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, на Київську область насувається негода в неділю та понеділок, тобто з 26 до 27 листопада. Мешканців регіону закликають бути обережними. За прогнозами синоптиків, слід чекати на ожеледицю, хуртовини, посилення вітру тощо. Крім того, прогнозуються сильні снігопади на Київщині.

Головне