На Кіровоградщині скоротили комендантську годину

На Кіровоградщині скоротили комендантську годину

У Кіровоградській області з 1 липня скоротили комендантську годину. Про це повідомляє очільник Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович.

Відомо, що вона триватиме з 00:00 до 04:00.

"Відповідно робота закладів громадського харчування і масові заходи продовжено до 23.00", - зазначив керівник ОВА. 

Зазначається, що з 00:00 до 04:00 триває комендантська година і в Черкаській області - там такі зміни ухвалили у квітні. Зміна комендантської години відбулася в Києві, Київській, Херсонській, Івано-Франківській, Полтавській та Тернопільській областях. 

Під час комендантської години заборонено перебувати на вулиці без спеціальних перепусток і документів, які посвідчують особу.

Нагадаємо, що у Києві скоротили комендантську годину. Перший заступник мера міста Віталія Кличка в Київській міській адміністрації Микола Поворозник пояснив причину зміни

Як повідомляли “Ми-Україна”, комендантська година у Києві на Великдень, який цьогоріч припадає на 16 квітня, залишиться незмінною.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.