На Київщині затримали чоловіка за зґвалтування 9-річної доньки

На Київщині затримали чоловіка за зґвалтування 9-річної доньки

У Київській області, у Броварському районі, затримали 39-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні власної 9-річної доньки. Протягом досудового розслідування він буде перебувати під вартою.

Про це повідомила Київська обласна прокуратура. Як зазначається, підозрюваний зайшов до кімнати своєї 9-річної доньки та користуючись тим, що ніхто не слідкує за його діями, зґвалтував дівчинку. Він також вчинив насильницькі дії сексуального характеру.

Про злочин у поліцію повідомила мати дівчинки. Наразі суд за клопотанням прокуратури обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому оголошено про підозру за фактами зґвалтування та сексуального насильства (ч. 4 ст 152, ч. 4 ст. 153 КК України). Йому загрожує до 15 років ув'язнення за вчинений злочин.

Нагадаємо, на Харківщині правоохоронці затримали 83-річного викладача пішохідного туризму, який розбещував неповнолітніх. Відомо, що пенсіонер, який викладав у гуртку та був двірником в одному з ліцеїв області, чіплявся до дівчат під час занять. На початку навчального року 2021-2022 чоловік розбещував 11-річних школярок, які записалися до нього на гурток.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, уряд Німеччини схвалив законопроєкт, який у німецьких судах кваліфікуватимуть сексуальне насильство в зонах воєнних дій як воєнний злочин і злочин проти людяності. Ідеться про сексуальне насильство, сексуальне рабство і примусовий аборт. Федеральний міністр у справах сімʼї Ліза Паус привітала рішення уряду.

Головне