На Київщині силами та засобами ППО було знищено понад десяток ударних дронів ворога, - КМВА

На Київщині силами та засобами ППО було знищено понад десяток ударних дронів ворога, - КМВА

Силами та засобами протиповітряної оборони було збило понад десяток ударних безпілотників типу "Шахед", які російські загарбники запустила для атаки на Київ цієї ночі. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Це вже третя повітряна атака на Київ за останні чотири дні. Цього разу ворог застосував виключно ударні БпЛА, які летіли з території окупованої Херсонщини та Курської області рф.

Внаслідок атаки ударних БпЛА:

  • в Голосіївському районі Києва сталося падіння уламків на територію житлової забудови. Пошкоджено вікна та двері в багатоквартирному будинку.
  • в Дніпровському районі міста було зафіксовано падіння уламків на територію житлової забудови, але без негативних наслідків.
  • в Деснянському районі міста, уламки впали на територію приватного домогосподарства, виникла пожежа у нежитловій будові, яку оперативно ліквідували.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська 28 серпня завдали ударів по низці населених пунктів Херсонської області, внаслідок чого поранення отримали п'ять мирних жителів. 

 

Головне