На Київщині школи переводять на дистанційне навчання через негоду

На Київщині школи переводять на дистанційне навчання через негоду

Школи Київщини перейдуть на дистанційне навчання у понеділок, 27 листопада, перез погіршення погодних умов. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

Водночас дитячі садки, наголосили у КОВА, працюватимуть у звичному режимі.

"Увага батькам школярів! Школи Київщини в понеділок, 27 листопада, працюватимуть у дистанційному режимі. Дитсадки працюватимуть у звичному режимі!  Таке рішення ухвалили на оперативному засіданні комісії ТЕБ та НС", - йдеться у повідомленні.

Також у Київській ОВА нагадали, що у понеділок у регіоні суттєво погіршаться погодні умови.

"За прогнозами синоптиків, погода погіршуватиметься. Через сильні снігопади рух на дорогах може бути ускладнений. Дбаємо про мешканців області заздалегідь. Щоб не спричинити колапсу на автошляхах та дати можливість відповідним службам у разі снігопаду оперативно розчищати дороги", - зазначили у відомстві.

Крім того в ОВА закликали жителів Київщини за можливості залишатися вдома та перечекати негоду, щоб не наражати себе на небезпеку.

Нагадаємо, раніше про переведення шкіл на дистанційне навчання через негоду повідомили в Одесі.

Як повідомляли "Ми-Україна", в ДСНС оголосили попередження про стихійні метеорологічні явища у більшості регіонів України 27 листопада. Очікуються сильні пориви вітру та хуртовини.

Головне