На Київщині чоловік згвалтував 15-річну доньку - йому повідомлено про підозру

На Київщині чоловік згвалтував 15-річну доньку - йому повідомлено про підозру

На Київщині затримали 42-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 15-річної доньки. Про це повідомили правоохоронці.

За даними слідства, перебуваючи вдома, п'яний чоловік вчинив насильницькі дії щодо 15-річної доньки. На ранок дівчина розповіла все матері, яка і звернулась до правоохоронців.

Чоловіка затримали та тримають під вартою. Чоловіку загрожує до 12 років тюрми. 

"18 липня близько 15:49 години до Бориспільського управління поліції Київщини звернулася матір та повідомила, що її доньку зґвалтував рідний батько. 42-річний зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, зґвалтував та вчинив насильницькі дії сексуального характеру відносно 15-річної доньки", – повідомляє поліція Київщини.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за фактом зґвалтування та сексуального насильства (ч. 3 ст. 152, ч. 3 ст. 153 Кримінального кодексу).

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба їде з візитом до Китаю. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на закритих переговорах у липні українські представники досягли згоди з Комітетом власників єврооблігацій України щодо реструктуризації заборгованості, ця домовленість дозволить Україні запобігти настанню дефолту. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Головне