На Хмельниччині у пожежі загинули двоє дітей: що відомо

На Хмельниччині у пожежі загинули двоє дітей: що відомо

У селі Купіль Війтовецької територіальної громади Хмельницького району 9 сталася пожежа у житловому будинку. Під час ліквідачії пожежі рятувальники виявили тіла двох дітей. Про це повідомляє пресслужба ДСНС. 

"Двоє дітей загинули під час пожежі на Хмельниччині", - йдеться в повідомленні.

Попередня причина пожежі – коротке замикання електромережі. Розслідування обставин події проводять правоохоронні органи.

"В будинку, замкнула електропроводка, в результаті чого виникло сильне задимлення. Брати надихалися чадним газом і померли під час надання їм медичної допомоги" - додали співробітники ДСНС.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей).

Нагадаємо, що впродовж 8 днів рятувальники ДСНС боролися з масштабною лісовою пожежею, що виникла на території національного природного парку "Святі гори" в Краматорському районі внаслідок ворожого авіаудару. 

Як повідомляли "Ми-Україна", неконтрольована лісова пожежа у США, що розпочалась 5 вересня, охопила передгір'я національного лісу Сан-Бернардіно, що приблизно в 105 км на схід від Лос-Анджелеса, загрожуючи десяткам тисяч будинків.

Головне