На Хмельниччині працівники ТЦК намагалися вивести призовника з лікарні

На Хмельниччині працівники ТЦК намагалися вивести призовника з лікарні

У мережі поширили відео, на якому нібито працівники Віньковецького територіального центру комплектування та соцпідтримки, що на Хмельниччині, намагаються силою забрати призовника з лікарні для проходження військово-лікарської комісії. У ТЦК кажуть, що військовослужбовці не вчинили жодних протиправних дій. Про це повідомила пресслужба Хмельницького обласного ТЦК та СП.

Адвокат стверджує, що новопризначений військком забороняє проводити обстеження призовників на військово-лікарській комісії у лікарні селища Віньківці, де й відбулася подія, бо там "занадто довго і занадто ретельно оглядають призовників на ВЛК". 

Натомість, за словами Бабчинського, чоловіків відвозять до Кам'янця-Подільського або Хмельницького, де нібито без належного огляду роблять довідки ВЛК про повну придатність до служби. Він заявив, що це відбувається без необхідної кількості лікарів за спеціалізацією в складі комісії або взагалі без огляду призовників.

Як писали "Ми-Україна" раніше, колишній депутат Миколаївської міської ради отримав 15 років тюрми за співпрацю з державою-агресором рф. 

За даними Служби безпеки, ексдепутат-зрадник хотів створити "Миколаївську народну республіку".

Ще один російський агент отримав реальний термін ув’язнення. Зловмисником є ексдепутат Миколаївської міськради, який на початку повномасштабного вторгнення росії був завербований кадровим співробітником головного управління генштабу зс рф (відомого як гру).

Головне