На Хмельниччині після атаки "шахедами" багато пошкоджень: подекуди не працюють школи та дитсадки

На Хмельниччині після атаки

У місті Славута Шепетівського району Хмельницької області внаслідок нічної атаки окупантів пошкоджено 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків. Також зазнали руйнувань навчальні заклади. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

"У місті Славута Шепетівського району внаслідок падіння уламків БПЛА пошкоджено 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків, два навчальні заклади, адмінбудівля, крамниця і автомобілі. 16 людей отримали поранення і звернулися до медиків по допомогу", - йдеться у повідомленні.

Крім того у МВС зазначали, що у містах Славута та Нетішин вибуховою хвилею пошкоджені приміщення пожежно-рятувальних частин та будівля відділу поліції.

Цю інформацію підтвердив міський голова Славути Василь Сидор. Він наголосив, що у місті вже працює спеціальна комісія, яка обстежує усі пошкодження.

Як повідомляли "Ми-Україна", у ніч на середу, 25 жовтня, окупанти атакували українські міста ударними дронами. Всього росіяни запустили 11 "шахедів", всі з них були ліквідовані Повітряними силами ЗСУ.

Головне