На Хмельниччині під час ранкової атаки "шахедами" спрацювала ППО

На Хмельниччині під час ранкової атаки

На Хмельниччині під час ранкової атаки "шахедами" спрацювала ППО. Про це повідомив перший заступник очільника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін. 

Повітряну тривогу у Хмельницькій області оголосили о 04:42. Вона тривала до 06:07.

Зазначається, що внаслідок збиття БпЛА уламки впали на дах приватного будинку на території Хмельницького району. Обійшлося без пожежі та постраждалих.

На місці працюють всі відповідні служби.

В результаті бойової роботи протиповітряною обороною повітряного командування "Захід" у Хмельницькій області знищено 1 ворожий безпілотник "Shahed-131/136". 

Нагадаємо, за підсумками доби 27 листопада сукупні бойові втрати армії рф у війні в Україні збільшились на ще 860 солдатів. Українські оборонці також ліквідували три танки, три бойові броньовані машини та три одиниці автомобільної техніки.  

Таким чином від початку повномасштабної агресії росії ворог втратив майже 326,5 тис. військовослужбовців.

Як писали "Ми-Україна" раніше, уряд планує змінити практику призову на військову службу, щоб зберегти боєздатність, мобілізація має стати гручкішою. Про зміни мобілізації оголосять цього тижня.

Він зазначив, що будуть оголошені ті спеціальності, які необхідні, і люди будуть добровільно йти на конкретну посаду. Наприклад, куди потрібні зварювальники чи слюсарі і так далі.

 

Головне