На Хмельниччині автобус з дітьми потрапив у ДТП: постраждало вісім осіб

На Хмельниччині автобус з дітьми потрапив у ДТП: постраждало вісім осіб

На Камʼянеччині поліцейські розслідують обставини ДТП, у якій постраждали сім дітей та один дорослий. Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 серпня о 17:45 на автодорозі “Житомир - Чернівці” у селі Жванець.

Про це повідомляє поліція Хмельницької області. 

Зі слів поліції, 61-річний водій з Чернівецької області перевозив дітей на відпочинок з Києва до Болгарії. Водій не врахував дорожньої обстановки, що призвело до з'їзду з дороги та зіткнення зі стіною нежитлового приміщення.

У автобусі перебували 31 дитина та дорослі, які супроводжували школярів. У результаті аварії травмувалися 62-річний чоловік та семеро дітей віком від восьми до 15 років. 

Всі діти, які були госпіталізовані після аварії, вже виписані з лікарні. Наразі там залишаються лише постраждалий чоловік та жінка, які також перебували в автобусі. Ще одна травмована жінка відмовилася від госпіталізації.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження). Транспортний засіб вилучено, слідство триває.

Як писали “Ми-Україна” раніше, у Києві на вулиці Глибочицькій трамвай без водія з’їхав згори та пошкодив близько 10 автомобілів. Наразі відомо про шість постраждалих.

Головне