На Херсонщині за добу 13 осіб дістали поранення через удари рф, - ОВА

На Херсонщині за добу 13 осіб дістали поранення через удари рф, - ОВА

На Херсонщині протягом доби 10 вересня внаслідок обстрілів та авіаударів з боку російських окупаційних сил поранено 13 осіб.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

Крім того, пошкоджені навчальний заклад та житлові квартали, зокрема - 11 приватних будинків.

Згідно з його інформацією, під ворожий обстріл та авіаудари потрапили такі населені пункти: Понятівка, Берислав, Михайлівка, Качкарівка, Олександрівка, Антонівка, Берегове, Білозерка, Дніпровське, Велетенське, Станіслав, Козацьке, Микільське, Тягинка, Садове, Нововоронцовка, Одрадокам'янка та Херсон.

"Російські військові поцілили в освітній заклад, житлові квартали населених пунктів області, зокрема 11 приватних будинків. Також окупанти пошкодили газопровід, автобус та приватні автомобілі. Через російську агресію 13 людей дістали поранення. Під час нічної дронової атаки Сили протиповітряної оборони над територією нашої  області знищили 5 "Shahed-131/136", – повідомив Прокудін.

Напередодні в Херсоні двоє чоловіків отримали серйозні поранення внаслідок ворожих обстрілів і атак з дронів. Один з постраждалих лікується амбулаторно, а іншого госпіталізували у тяжкому стані.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Солом’янському районі столиці на стадіоні вибухнула страйкбольна граната, в результаті постраждав 17-річний хлопець. 

Головне