На Херсонщині внаслідок російського обстрілу постраждали 10 людей (фото)

На Херсонщині внаслідок російського обстрілу постраждали 10 людей (фото)

На Херсонщині постраждали 10 людей через ворожі обстріли, серед них поліцейські, рятувальник та волонтери. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції. 

Відомо, що російські війська атакували Дніпровський район Херсона. Внаслідок чого пошкоджені багатоповерховий і три приватні будинки, автомобіль. 

Коли на місце події прибули правоохоронці, ДСНС та комунальні служби, противник завдав повторних два удари з безпілотника.

"Постраждали двоє працівників херсонської поліції, рятувальник, працівник пресслужби Херсонської ОВА та  цивільний", - йдеться в повідомленні. 

Варто зауважити, що у постраждалих діагностували мінно-вибухові травми, уламкові поранення та контузії.

Зазначається, що за минулу добу поліція відреагувала на 323 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. 

Нагадаємо, що армія російської федерації атакувала авіабомбами житловий сектор в селищі Білий Колодязь Вовчанської громади Чугуївського району, що на Харківщині. Внаслідок російської агресії загинуло троє людей, ще вісім отримали поранення.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська вдарили FPV-дроном по точці видачі гуманітарної допомоги в Станіславі, що на Херсонщині. Внаслідок російської агресії постраждали дві волонтерки.

Головне