На Херсонщині внаслідок російських обстрілів п'ятеро людей отримали поранення

На Херсонщині внаслідок російських обстрілів п'ятеро людей отримали поранення

У Херсонській області внаслідок російських обстрілів п'ятеро людей отримали поранення. Про це повідомив очільник Херсонської військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Придніпровське, Антонівка, Садове, Інгулець, Комишани, Білозерка, Томина Балка, Кізомис, Велетенське, Станіслав, Берислав, Новокаїри, Дудчани, Качкарівка, Зміївка, Веселе та місто Херсон. Через російську агресію 5 людей дістали поранення", - йдеться у повідомленні.

Ворог поцілив в навчальні заклади, соціальну пральню та магазин, житлові квартали населених пунктів області, зокрема пʼять багатоповерхівок та 13 приватних будинків. 

Крім того, російські загарбники пошкодили газогін, складські приміщення та приватні автомобілі.

Нагадаємо, що російські війська за минулу добу здійснили масовані обстріли населених пунктів Херсонського, Бериславського та Каховського районів. Обстріли велися з артилерії, мінометів, авіації та дронів.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, ввечері 20 вересня російські війська здійснили потужний авіаудар по Харкову, застосувавши керовані авіабомби.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.