На Херсонщині внаслідок обстрілів загинули троє та постраждали дев’ятеро людей

На Херсонщині внаслідок обстрілів загинули троє та постраждали дев’ятеро людей

У Херсонській області за минулу добу через обстріли четверо людей загинули, ще 10 дістали поранення, є влучання в житлові квартали. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у своєму телеграм-каналі.

Зранку військові рф FPV-дроном атакували Одрадокам’янку – загинув 57-річний чоловік.

Окупанти вдарили з артилерії по Новоолександрівці, випустивши по житлових кварталах близько 25 снарядів. Зруйновано будинок і господарські споруди, пошкоджено автомобіль ДСНС. Загинула 58-річна жінка, постраждала 70-річна місцева жителька.

У Новокаїрах внаслідок атаки постраждали 58-річний чоловік та 77-річна жінка.

Біля Шляхового вигорів врожай пшениці. Внаслідок обстрілу знищено 10 гектарів збіжжя. Через артобстріл вигоріло 12 гектарів сільгоспугідь біля Микільського.

Нагадаємо, Ізюмська, Чугуївська та Куп'янська окружні прокуратури Харківської області розпочали досудові розслідування за фактами воєнних злочинів, після авіаційних та артилерійських ударів російських військ, що призвели до загибелі та поранень мирних жителів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, рятувальникам доводиться вручну розбирати завали на місці влучання російських окупантів по багатоповерхівці у Дніпрі. Про це розповів заступник начальника Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області з реагування на надзвичайні ситуації Сергій Корінний.

Головне