На Херсонщині шестеро людей поранені внаслідок російських обстрілів, - ОВА

На Херсонщині шестеро людей поранені внаслідок російських обстрілів, - ОВА

В Херсонській області, 16 жовтня в результаті російських атак зафіксовано шість випадків поранень.

Про це повідомляє голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін.

Під ворожим вогнем опинилися кілька населених пунктів, зокрема Тягинка, Михайлівка, Станіслав, Софіївка, Берислав, Новокаїри, Комишани, Велетенське, Гаврилівка, Білозерка, Осокорівка, Червоний маяк, Шляхове, Бургунка, Садове, Антонівка, Придніпровське, Інженерне, Зміївка та місто Херсон. Російські військові завдали ударів по житлових кварталах, внаслідок чого пошкоджено п’ять багатоповерхівок і десять приватних будинків, а також станцію техобслуговування та декілька приватних автомобілів.

"Через російську агресію шестеро людей дістали поранення", — зазначив Прокудін.

Додатково стало відомо, що вранці 16 жовтня окупанти обстріляли Дніпровський район Херсона. Внаслідок атаки з дронів постраждав 42-річний чоловік, який отримав вибухову травму, а також поранення руки та ноги. Потерпілого доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

Нагадаємо, російська армія у ніч на 17 жовтня атакувала енергетичну інфраструктуру Миколаївської області. Мешканці частини регіону залишились без світла.

Також, Київ у ніч з 16 на 17 жовтня пережив чергову атаку ворога ударним дронами. Напад тривав кілька годин і призвів до пошкодження житлового будинку в одному  районів столиці.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, протягом останньої доби військові рф активізували обстріли Запорізької області, завдавши 424 удари по восьми населених пунктах.

Головне