На Херсонщині шахраї продали неіснуючі автомобілі на майже 800 тисяч гривень

На Херсонщині шахраї продали неіснуючі автомобілі на майже 800 тисяч гривень

Поліція Херсонської області розкрила масштабну схему шахрайства, в результаті якої зловмисники незаконно отримали майже 800 тисяч гривень, продаючи неіснуючі автомобілі. Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Серед потерпілих виявилися і військовослужбовці ЗСУ.

У другій половині 2022 року група шахраїв розміщувала на популярних інтернет-майданчиках оголошення про продаж автомобілів з вимогою обов'язкової передоплати. Після отримання коштів оголошення видалялися, а покупці залишалися ні з чим.

У березні 2023 року поліція затримала подружжя, підозрюване в організації цієї схеми. Нещодавно була затримана ще одна учасниця групи - 22-річна жінка, яка повернулася до Херсона з-за кордону.

Наразі підозрюваним інкримінують шахрайство, вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб та у великих розмірах. За такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років.

Нагадаємо, російські окупанти перейшли на нову тактику наступу "двійками" замість груп по п'ять осіб, щоб підвищити живучість своєї піхоти та виснажити українські засоби ураження. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, ситуація в місті Суджа - на прикордонні росії -  залишається напруженою через постійну загрозу обстрілів з боку рф.

Головне