На Херсонщині росіяни скинули вибухівку на приватний будинок, є постраждалий

На Херсонщині росіяни скинули вибухівку на приватний будинок, є постраждалий

Окупаційні війська вчергове атакували з дрона приватний будинок на Херсонщині. Про це повідомляє очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

За його словами, росіяни скинули вибухівку з дрона, в результаті постраждав 56-річний чоловік, який під час атаки перебував на подвір'ї.

"У Херсоні ушпиталено постраждалого внаслідок скиду вибухівки з дрона. Чоловіка доправлено з Кіндійки. На момент ворожої атаки він перебував на подвір'ї", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у Дніпровському районі Херсона триває ліквідація наслідків ворожих обстрілів.

"Залучені МВА волонтери працюють у приватному секторі. Команда ГО "Мирне небо Харкова" три будинки, в яких розбиті дахи, тимчасово перекрили плівкою, щоб захистити приміщення від впливу дощу та вітру, а гуманітарна місія "Проліска" закрила ОСБ плитами вибиті вікна", - розповів Мрочко.

Нагадаємо, що армія російської федерації атакувала з дрона мирних жителів Херсона, в результаті постраждали пʼять людей. 

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російські війська у четвер, 25 липня, обстріляли житловий сектор села Пристін Харківської області, в результаті постраждали троє мирних жителів.

Головне