На Херсонщині поранено 83-річну жінку внаслідок скиду вибухівки з дрона по Антонівці

На Херсонщині поранено 83-річну жінку внаслідок скиду вибухівки з дрона по Антонівці

Ввечері 30 жовтня армія рф завдала удару по селі Антонівка на Херсонщині внаслідок цього 83-річна жінка постраждала внаслідок атаки російського безпілотника.

Про це повідомила Херсонська обласна державна адміністрація у Facebook.

"До лікарні звернулася жінка, яка постраждала учора ввечері в Антонівці через атаку російського БпЛА", - йдеться у повідомленні. 

Близько 18:00 жінка отримала поранення внаслідок скиду ворогом вибухівки з дрона. У момент скидання вибухівки вона перебувала на подвір'ї свого будинку. В результаті атаки вона отримала мінно-вибухову травму та уламкове поранення живота.

Постраждалу було доставлено до лікарні, де медики проводять необхідне обстеження та надають медичну допомогу. Стан жінки наразі уточнюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покровськ залишається найгарячішим напрямом, загалом за добу армія рф здійснила 4694 обстрілів , - Генштаб

Нагадаємо, російські окупанти продовжують обстрілювати мирне населення Дніпропетровщини. Під удар потрапили місто Нікополь та кілька громад району - Покровська, Червоногригорівська та Марганецька. Окупанти застосували системи залпового вогню "Град", важку артилерію та дрон-камікадзе.

Як писав "Ми-Україна" раніше, НАТО розширює свою присутність у повітряному просторі Румунії, розгортаючи додатковий радіолокаційний літак AWACS для моніторингу російської військової активності в регіоні.

Головне