На Херсонщині поранені троє людей в результаті російських атак, — ОВА

На Херсонщині поранені троє людей в результаті російських атак, — ОВА

Минулої доби війська рф здійснили обстріли правобережжя Херсонської області з артилерії, били з авіації та БпЛА. Через російську агресію постраждали три людини, серед яких дитина. Про це повідомили в ОВА.

Вночі окупанти з дронів скидали вибухові пристрої в Бериславі. Внаслідок вибухів отримали поранення двоє людей: у 15-річної дівчини діагностували мінно-вибухову травму, вогнепальні поранення грудної клітини, рук та ніг, у 27-річного чоловіка - мінно-вибухова травма та вогнепальне поранення ноги.

До лікарні звернулася також 47-річна херсонка. Жінка отримала мінно-вибухову травму та контузію напередодні під час нічного обстрілу Корабельного району.

На місцях ворожих "прильотів" працювали слідчо-оперативні групи поліції, рятувальники та медики, які збирали речові докази, документували та ліквідували наслідки обстрілів.

Нагадаємо, в енергосистемі зафіксували дефіцит, в Укренерго закликали економно споживати електроенергію. Про це повідомили у пресслужбі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, чинний президент Польщі Анджей Дуда та екслідер США Дональд Трамп перебувають у дружніх відносинах та мають багато спільних тем та питань. Про це в інтерв'ю виданню Fakt розповів сам глава польської держави. 

Головне