На Херсонщині подовжують комендантську годину, - ОВА

На Херсонщині подовжують комендантську годину, - ОВА

Рада оборони Херсонщини вирішила подовжити комендантську годину у регіоні, це пов’язано зі зменшенням світлового дня та безпекою громадян.

Про це повідомляє начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Відтепер комендантська година в регіоні триватиме з 20:00 до 06:00, починаючи з 15 жовтня.

У Херсоні відбулося чергове засідання Ради оборони області, під час якого обговорили ряд питань, зокрема зміни у тривалості комендантської години.

Крім того, під час засідання обговорили хід мобілізаційної кампанії та роботу військово-лікарських комісій. В рамках цього процесу заплановано аудит “критичних” підприємств для виявлення можливостей бронювання працівників. Спеціальні комісії, до складу яких увійдуть представники правоохоронних органів, будуть створені для цього аудиту.

Також було ухвалено рішення щодо захисту населення від ворожих атак, зокрема надано дозвіл Херсонській міській військовій адміністрації на закупівлю послуг з інженерного проєктування та ремонту захисних споруд. У рамках програми передбачено закупівлю десяти вуличних укриттів та розгляд можливості будівництва нових укриттів у Херсонському та Бериславському районах.

Також, з метою забезпечення водою мешканців Новорайська та Червоного Маяка заплановано будівництво восьми артезіанських свердловин.

Нагадаємо, у місті Херсон без електропостачання залишаються 3843 абоненти. Усього в області знеструмлено понад 25 тис. споживачів у 45 населених пунктах.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Херсоні внаслідок російських обстрілів 7 жовтня постраждали вже 23 людини, серед них - двоє дітей: дворічний хлопчик і чотирирічна дівчинка.

Головне