На Херсонщині підірвались двоє чоловіків: є загиблий

На Херсонщині підірвались двоє чоловіків: є загиблий

У Музиківці, що у Херсонській області, двоє чоловіків підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Один з них загинув на місці.

Про це повідомив голова Херсонської обласної адміністрації Олександр Прокудін у Telegram.

"Внаслідок детонації отримав травми, несумісні з життям, 57-річний місцевий житель. Мої співчуття родині загиблого", - йдеться у дописі.

Ще один постраждалий, 53-річний чоловік, з численними пораненнями, вибуховими і черепно-мозковими травмами був доставлений до лікарні. Лікарі надають йому необхідну медичну допомогу.

Водночас окупанти продовжують обстрілювати населені пункти Херсонщини, в тому числі обласний центр. Минулої доби від ворожих обстрілів одна людина загинула та шість людей отримали поранення, пошкоджено житлові будинки, об'єкти критичної інфраструктури та транспорт.

Ворожі обстріли торкнулися населених пунктів Херсонського та Бериславського районів, зокрема: Херсона, Федорівки, Понятівки, Придніпровського, Садового, Зеленівки, Антонівки, Чорнобаївки, Берислава, Тягинки, Львова, Новоолександрівки, Бургунки та Осокорівки.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, українська воєнна розвідки на території росії знищила три гелікоптери: один у Самарі та два під Москвою.

Головне