На Херсонщині окупанти скинули з дрона вибухівку на літню жінку

На Херсонщині окупанти скинули з дрона вибухівку на літню жінку

У Херсонській області російські загарбники скинули з дрона вибухівку на 68-річну жінку. Постраждалу госпіталізували до медичного закладу. Про це повідомляє очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

"З Кіндійки доправлено до лікарні 68-річну постраждалу. Жінка отримала контузію, вибухову та закриту черепно-мозкову травми внаслідок скиду ворогом вибухівки з дрона після 16.00", - йдеться в повідомленні.

Під час ворожого обстрілу пенсіонерка була на вулиці.

"На момент ворожого удару потерпіла була на вулиці", - додав Мрочко.

Нагадаємо, що Херсонські правоохоронці показали кадри порятунку людей після ранкового обстрілу міста. Працівники поліції одними з перших прибули на місце атаки - вони надавали першу домедичну допомогу пораненим, евакуювали людей до безпечних місць і лікарень. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, армія рф 1 жовтня завдала удару по ринку у середмісті Херсона, внаслідок відомо про дванадцятеро постраждалих. Це сталося близько 9 ранку, під час хвилини мовчання.

Головне

Україна уважно та з тривогою стежить за ситуацією у Лівані після рішення Ізраїля розпочати наземну військову операцію на півдні країни, заявили у Міністерстві закордонних справ України.