На Херсонщині фіксується збільшення кількості ворожих обстрілів, - Юрій Соболевський

На Херсонщині фіксується збільшення кількості ворожих обстрілів, - Юрій Соболевський

На Херсонщині фіксується збільшення кількості ворожих обстрілів. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

Перший заступник голови Херсонської облради зазначив, що також почастішали випадки скидання КАБ та вибухівки з дронів по цивільному населенню.

"Вони застосовують так звані "бомбери" та FPV-дрони. Вони чудово бачать з іншого дрона, що це неозброєні люди чи цивільний автомобіль, але все одно працюють по них дронами. Тому що вони його запустили і, не знайшовши військову ціль, працюють по цивільних. Інколи просто б’ють по скупченню людей", - додав він.

Останніми днями кількість обстрілів збільшилася. Окупанти відпрацьовують по центральній частині міста. 

Нагадаємо, порт в Абхазії, який будує рф, ворог розглядає як базу для того, що лишилося від їх флоту у Чорному морі. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук.

Військовий експерт зазначив, що це тимчасово окупована рф територія Грузії, але цей порт буде законною ціллю для України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, над Києвом та в районі столиці було уражено приблизно три десятка ворожих ракет, зокрема і балістичні. Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Повітряна тривога на Київщині тривала понад три години.

 

Головне