На Херсонщині дві людини загинули та вісім поранено внаслідок обстрілів росіян

На Херсонщині дві людини загинули та вісім поранено внаслідок обстрілів росіян

Минулої доби противник обстрілював Херсон та область, через російську агресію вісім людей дістали поранення. Про це повідомили в Херсонській ОВА.

Під вогневими ударами противника перебували Херсон, Чорнобаївка, Антонівка, Дніпровське, Янтарне, Придніпровське, Берислав, Зміївка, Одрадокам’янка, Качкарівка та Дудчани.

У Зміївці загинуло подружжя. Внаслідок вибухів у Бериславі поранено чотирьох людей: трьох чоловіків віком 56, 57, 59 та 83-річну жінку. У Дудчанах в результаті ворожого обстрілу травмовано 47-річного чоловіка, пошкоджено автомобіль та трактор. Внаслідок аттаки по Херсону поранено ще трьох людей.

"російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, пошкоджено дев'ять багатоповерхівок та два приватні будинки. Також були зафіксовані влучання в адмінбудівлю, церкву, аптечний заклад, сільгосптехніку та приватні автомобілі", - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, у Запоріжжі рятувальники ліквідували наслідки ракетних ударів, яких росія завдала по місту 5 та 6 квітня. Про це повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Як писали "Ми-Україна" раніше, понад  2,5 тисячі будинків опинилися під водою через прорив дамби в Оренбурзькій області рф, який стався ввечері 5 квітня. Про це повідомляють росЗМІ.

Головне