На Херсонщині через російські обстріли загинули дві жінки

На Херсонщині через російські обстріли загинули дві жінки

У Херсонській області через російські обстріли загинули дві жінки, ще 15 людей поранені. Про це повідомила Національна поліція України.

У суботу вранці армія рф двічі завдала масованого удару по Білозерці з реактивних систем залпового вогню. Також ворог завдав повторного удару з безпілотника у Херсоні по бригаді "швидкої допомоги". 

Окупанти випустили по житлових кварталах близько 40 снарядів. 

В результаті цієї атаки отримали поранення 12 людей віком від 39 до 80 років, серед них медпрацівниця. Дві жінки віком 54 та 72 роки, на жаль, загинули. 

Внаслідок нападу російського дрона на Дніпровський район Херсона постраждав місцевий житель. 59-річний чоловік отримав поранення передпліччя та грудної клітки від уламків. Ця атака демонструє продовження агресивних дій окупантів проти цивільного населення прифронтових територій, створюючи постійну загрозу для мирних мешканців міста.

Нагадаємо, окупанти у суботу, 20 липня, вдарили по місту Барвінковому Харківської області, в результаті загинули двоє людей. Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупанти у суботу, 20 липня, вдарили по місту Барвінковому Харківської області, в результаті загинули двоє людей. Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.
 

Головне