На Херсонщині через російські обстріли поранено чотирьох осіб, - ОВА

На Херсонщині через російські обстріли поранено чотирьох осіб, - ОВА

Російські окупаційні війська за добу випустили 788 снарядів по Херсонській області, поранено четверо людей. Про це повідомив голова ОВА Олександр Прокудін.

Ворог здійснив 121 обстріл, випустивши 788 снарядів з мінометів, артилерії, РСЗВ, танків та БпЛА. По місту Херсон ворог випустив 42 снаряди.

Удари прийшлися по житлових кварталах населених пунктів області та магазину у Херсоні.

"Унаслідок ворожих обстрілів обласного центру вночі було пошкоджено кабелі та контактну мережу, через що рух тролейбусів неможливий", - йдеться у повідомленні голова міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Нагадаємо, опівночі 15 січня ворог гатив з артилерії по Марганцю, що на Нікопольщині. Про це повідомив керівник ОВА Сергій Лисак.

Пошкоджень зазнали кілька аптек та магазин. Понівечені два п’ятиповерхових, два приватних будинків та п'ять господарських споруд, газогони, лінію електропередач. Без світла залишилися понад 2000 будинків.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Румунії фермери заявили про намір і далі продовжувати блокувати кордон, оскільки не змогли домовитися з урядом. Про це заявив представник фермерів місцевим ЗМІ.

За словами протестувальників, їм стає дедалі важче працювати, часто вони змушені закривати свій бізнес. Тож люди вимагають дій від уряду. 

Головне