На Харківщині знеструмлено 300 тисяч абонентів через мережеві обмеження, – Міненерго

На Харківщині знеструмлено 300 тисяч абонентів через мережеві обмеження, – Міненерго

У Харкові та області залишаються без електропостачання 300 000 абонентів через обмеження в роботі мережі та пошкодження від ворожих обстрілів. Про це повідомили в Міненерго.

Водночас сьогодні вранці, під час повітряної тривоги, короткостроково вимикалось обладнання однієї з високовольтних підстанцій на Київщині, а також повітряна лінія.

"Минулої доби в Україні через мережеві обмеження на лініях оператора системи передачі протягом кількох годин застосовувалися графіки аварійних відключень світла у Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Полтавській та Сумській областях. Мережеві обмеження можливі і поточної доби", - повідомляють в Міненерго.

Сьогодні продовжують застосовуватися обмеження та діятимуть графіки погодинних відключень у Харківській області – наразі знеструмлено 300 тисяч абонентів.

Нагадаємо, у Запоріжжі рятувальники ліквідували наслідки ракетних ударів, яких росія завдала по місту 5 та 6 квітня. Про це повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський відреагував на ракетний удар окупантів по Харкову у ніч проти 6 квітня. Про це він повідомив у Telegram.

Головне