На Харківщині затримали шахрая, який виманював гроші у родичів загиблих військових

На Харківщині затримали шахрая, який виманював гроші у родичів загиблих військових

На Харківщині затримали шахрая, який виманював гроші у родичів загиблих військових. Про це повідомляє поліція Харківщини.

Чоловік представлявся співробітником СБУ та казав рідним військовослужбовців, що їхні близькі насправді живі і знаходяться в полоні рф. Обіцяв "звільнити" родичів за гроші, близько 10 000 доларів.

Чоловіка затримали. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, в Красноградському районі Харківщини п'яний чоловік облив підлітків бензином та підпалив. Постраждала дівчинка Маргарита еклюзивно для "Ми-Україна" розповіла подробиці інциденту.

За її словами, перед інцидентом чоловік почав чіплятися до компанії дітей, хапав за руки. Це підтверджує і продавчиня магазину, згадуючи, що чоловік особливу увагу приділяв дівчатам.

Як писали "Ми-Україна" раніше, співробітники поліції оголосили підозру матері-виховательці будинку сімейного типу на Київщині через побиття дітей та знущання з них. 

Згідно з оприлюдненою інформацією, у Фастівське управління поліції надійшла інформація про те, що у дитбудинку сімейного типу мама-вихователька постійно б'є малолітніх та неповнолітніх вихованців, які перебувають під її опікою.

"Діти розповіли, що стали свідками того, як мати-вихователь завдавала ударів 13-річному підопічному: спочатку руками, а потім металевою ніжкою столу. Хлопця били в область голови, однак він встиг закритися руками. Також діти зазначили, що мати систематично карала їх, застосовуючи пасок, електрокабель та інші предмети", - йдеться у повіломленні.

 

Головне