На Харківщині внаслідок обстрілів травмовано трьох мирних жителів, - ОГП

На Харківщині внаслідок обстрілів травмовано трьох мирних жителів, - ОГП

Армія росії за день обстріляла Вовчанськ, загинула мирна мешканка,ще троє травмовано. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Близько 6:00 окупанти обстріляли селище Козача Лопань Дергачівської - отримала поранення 46-річна жінка;

Близько 13:00 російська армія обстріляла селище Дворічна Купʼянського району - отримала тілесні ушкодження 47-річна жінка, її ушпиталено до лікарні;

Також ворог вкотре обстріляв місто Вовчанськ - наразі відомо про одного пораненого — чоловіка 74 років.

В ніч на неділю ЗС рф скинули КАБ на Вільчу, було пошкоджено корпус геріатричного пансіонату, а у Вовчанську внаслідок ворожого обстрілу дістав поранення 38-річний чоловік.

Нагадаємо, оборонні операції тривають на Харківщині, в районі прикордонних сіл Стрілеча, Красне, Мороховець, Олійникове, Лукʼянці, Гатище, Плетенівка. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський. 

Президент сказав, що на Харківщині тривають оборонні бої на значній частині української прикордонної смуги.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українські захисники зможуть і надалі утримувати лінію фронту у східній частині країни, зокрема у Харківській області. Про це держсекретар США заявив в ефірі CBS.

За його словами, Штати та Європа роблять все можливе, щоб прискорити постачання зброї до України, хоча і визнав - затримка з боку США "обійшлася недешево".

Головне