На Харківщині продовжують контрударні заходи ЗСУ, - речник ОСУВ "Хортиця"

На Харківщині продовжують контрударні заходи ЗСУ,  - речник ОСУВ

ЗСУ продовжують протидіяти російським окупантам у прикордонних регіонах Харківської області. Про це повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин.

Він наголосив, що на цій ділянці фронту тривають оборонні бої, а на напрямках населених пунктів Липці та Вовчанськ - контрударні заходи.

До трьох гарячих напрямків – Авдіївського, Бахмутського та Новопавлівського – додався Слобожанський. 

Назар Волошин зазначив, що російські окупанти активізувалися у прикордонних регіонах Харківської області. Але ЗСУ діють на підготовлених рубежах в завдають противнику вогневого ураження.

"На даний час тривають оборонні бої. На напрямках населених пунктів Липці та Вовчанськ продовжуються контрударні заходи. Ворог там застосовує піхоту та техніку. Також тривають бої і в прикордонні, в районі тих населених пунктів, які перебували фактично в "сірій зоні" - Стрилече, Пильна та Борисівка, а також район Олійникове та Огірцеве", - розповів він.

Нагадаємо, міжнародна федерація хокею проігнорувала досягнення радянської/російської збірної. 

Це сталося під час матчу першого туру чемпіонату світу-2024 Швеція - США, який пройшов у Остраві (Чехія).

Як писали "Ми-Україна" раніше, компанія Apple близька до укладання угоди з OpenAI щодо використання технології ChatGPT на iPhone, пише Bloomberg.

За даними джерел, запровадити функцію штучного інтелекту на iPhone можуть разом з виходом операційної системи iOS 18 (нині доступна версія 17.4.1).

Головне