На Харківщині продовжили комендантську годину

На Харківщині продовжили комендантську годину

У Харківській області запроваджено нові правила комендантської години для 201 населеного пункту, обмеження діятимуть з 17:00 до 09:00. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Ці заходи охоплюють населені пункти п'яти районів області: Ізюмського, Чугуївського, Харківського, Богодухівського та Купʼянського. Найбільше населених пунктів під дією комендантської години у Купʼянському районі - 73, найменше в Ізюмському - 11.

Рішення про продовження комендантської години прийнято місцевою владою з метою забезпечення ефективної роботи Сил оборони та гарантування безпеки цивільного населення. Це особливо актуально, враховуючи високий рівень небезпеки у прикордонних територіях регіону.

Нагадаємо, військово-морські сили росії тренувалися націлювати свої ракети з ядерними боєголовками по обʼєктах у Європі. Про це повідомило видання Financial Times.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у тимчасово окупованому Маріуполі пролунали два потужні вибухи, один з яких – робота російського ППО. Про це повідомляє радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко.
 

Головне