На Харківщині підірвалась машина механізованого розмінування

На Харківщині підірвалась машина механізованого розмінування

У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

В ДСНС повідомили, що ця подія сталась в Ізюмському районі під час робіт з розмінування. Внаслідок підриву на протитанковій міні машина GCS-200 пошкодила робочий орган - ротор.

На щастя, постраждалих внаслідок підриву немає.

"Унаслідок підриву на протитанковій міні у машини механізованого розмінування GCS-200 пошкоджено робочий орган - ротор", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, російська окупаційна армія обстріляла Вовчанськ Харківської області, внаслідок чого загинула цивільна людина. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська окупаційна армія обстріляла Вовчанськ Харківської області, внаслідок чого загинула цивільна людина. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Близько 13 години окупанти завдали ворожих ударів по м. Вовчанськ Чугуївського району. Внаслідок обстрілу загинув 65-річний цивільний чоловік", - написав він.

Головне