На Харківщині на ворожій вибухівці підірвався чоловік

На Харківщині на ворожій вибухівці підірвався чоловік

Очільник Харківської обласної військової державної адміністрації Олег Синєгубов розповів, що у лісосмузі на невідомому вибухонебезпечному предметі підірвався 44-річний чоловік, в результаті постраждалий отримав травми несумісні з життям.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Відомо, що трагедія сталася в населеному пункті Васищевому Харківської області.

Крім того, у ніч на 18 жовтня у селі Щербаки ворожий безпілотник "Ланцет" вдарив по автомобілю на автошляху "Харків - Богодухів - Охтирка".

За словами Синєгубова, у четвер, 17 жовтня, у Старому Салтові Чугуївського району російський КАБ вдарив по мосту через Сіверський Донець, влучив у воду. На щастя, ніхто із мирних жителів не постраждав.

У селі Бугаївка Чугуївського району внаслідок удару КАБ пошкоджена будівля ресторану, одне з приміщень комплексу зруйноване повністю.

"На Харківському напрямку сталося сім бойових зіткнень з російськими загарбниками. Шість атак відбиті в районі Стариці, триває ще один бій", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що на Куп’янському напрямку росіяни 16 разів намагались витіснити українські підрозділи із займаних позицій поблизу Голубівки, Степової Новоселівки, Колісниківки, Лозової, Вишневого та Надії. Три атаки досі тривають.

Як писали “Ми-Україна” раніше, на Херсонщині загинув 47-річний чоловік, який отримав смертельні поранення, намагаючись винести міну з поля.

Головне