На Харківщині ідентифікували чоловіків, які катували 16-річного підлітка під час окупації

На Харківщині ідентифікували чоловіків, які катували 16-річного підлітка під час окупації

У Куп’янському районі на Харківщині прокуратура ідентифікувала трьох чоловіків, які катували 16-річного хлопця під час окупації. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

15 серпня 2022 року в одному з населених пунктів Купʼянського району 16-річний хлопець повертався до себе додому. В цей час до нього підʼїхала автівка, з якої вийшли троє озброєних чоловіків, вдягнених у військову форму.

Вони затягнули хлопця силоміць до авто та відвезли до катівні, де його утримували 16 діб. 

Підозрювані катували та знущались з підлітка. Вони надягали йому на голову протигаз з перекриванням дихальних шляхів, змушували його присідати, віджиматись від підлоги. Також фігуранти систематично били хлопця, майже не годували, а замість питної води давали технічну. 

Нагадаємо, у смузі відповідальності ОСУВ "Хортиця" російська армія не припиняє обстрілювати позиції ЗСУ з усіх наявних у неї видів озброєння, для ураження також активно застосовує авіацію, ударні дрони та КАБи. Лише на Бахмутському напрямку ворог за добу провів понад пів тисячі обстрілів, розповів в ефірі марафону "Єдині новини" керівник пресслужби ОСУВ "Хортиця" Ілля Євлаш.

Як писали "Ми-Україна" раніше, жителі тимчасово окупованого міста Макіївка Донецької області повідомляють про звуки вибухи. 

Нібито російська протиповітряна оборона працювала над тимчасово окупованими Донецьком і Макіївкою.

Головне