На Харківщині чоловік викрав ВАЗ, погрожуючи його власнику шампуром

На Харківщині чоловік викрав ВАЗ, погрожуючи його власнику шампуром

Житель Харківщини викрав автомобіль, погрожуючи його власнику шампуром. Зловмисником виявився раніше судимий 54-річний мешканець Харкова, повідомили у ГУ НП Харківської області.

За даними правоохоронців, чоловік викрав у 67-річного мешканця міста Зміїв автомобіль "ВАЗ-21093".

"Чоловік попросив потерпілого довезти його до ставка. На березі він попрямував до вагончика, а за декілька хвилин повернувся із шампуром та став погрожувати водієві. Потерпілий відбіг від автомобіля, а нападник тим часом сів до автівки та поїхав до Харкова. Вже за кілька годин правоохоронці затримали його на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Південнопроектної. Автомобіль вилучили та повернули власнику", - повідомили у поліції.

Зловмисника затримали відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили йому підозру відповідно до ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 12 років ув'язнення та конфіскація майна.

Як повідомляли "Ми-Україна", поліцейські Кременчука знайшли новонароджене немовля, яке 14 липня було викрадено з пологового будинку. Зловмисником виявився 25-річний чоловік-транссексуал.

Головне