На Харківщині чоловік на смерть збив двох військових та втік (фото)

На Харківщині чоловік на смерть збив двох військових та втік (фото)

У Харківській області чоловік на смерть збив двох військових й втік із місця події. Один із постраждалих загинув на місці, інший - за кілька днів у лікарні.

Про це повідомляє пресслужба поліції Харківщини.

ДТП сталася ввечері, 22 листопада, на автошляху "Дергачі-Золочів".

Водій легковика Subaru Forester збив військовослужбовців, які стояли на узбіччі біля припаркованого автомобіля Volkswagen Golf.

mavy-1.jpg (511 KB)

Водій легковика втік і не надав допомогу постраждалим військовим. Один з них помер на місці, іншого з важкими травмами госпіталізували. За кілька днів, на жаль, він помер у лікарні не приходячи до тями.

29-річного втікача затримали через кілька днів.

Йому повідомили про підозру за ч.3 ст.135 (залишення в небезпеці) та ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням прав на водіння до 3 років.

yvyp.jpg (570 KB)

Нагадаємо, негода на трасах Одеської області призвела до кількох аварій, в результаті чого постраждали дві людини.

26 листопада поблизу села Лиманське Ренійської ОТГ швидка допомога не могла подолати дорогу, але поліцейський громади доставив медиків та пацієнта до лікарні на своєму службовому транспорті. Згодом стало відомо, що у карті "швидкій" їхала породілля. Співробітники ДСНС супроводжували автомобіль медиків аж до пологового. Зараз жінка вже у лікарні. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, станом на ранок від електромережі відключені 559 населених пунктів.

Головне